Laadpaal installeren

Welkom bij Klimaatnl, uw specialist op het gebied van elektrisch laden!

Wilt u thuis of in het bedrijfspand een laadpaal laten plaatsen? We adviseren u graag in de mogelijkheden. Krijg direct advies van een ervaren installateur en direct contact op voor een offerte op maat.

Meer informatie aanvragen

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan door onderstaand formulier in te vullen.

Laadpalen voor elk pand

Elektrisch rijden vraagt om elektrisch laden. Een laadpaal voor uw woning of bedrijfspand is zo geregeld. Wij bieden verschillende soorten laadpalen van het topmerk Easee. Met een stijlvol en slim ontworpen design bieden ze een duurzame en efficiënte oplossing voor ieders wens. De lader is helemaal in te richten naar uw eigen smaak en wensen.

Over KlimaatNL

Klimaatnl is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf met veel ervaring in huis. Wij houden ons continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Wij zijn adviseur, leverancier en installateur van uw installatie en staan garant voor eerlijk advies, kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling en nazorg. We kunnen onze klanten daar waar nodig ondersteunen en meedenken tijdens het traject of de klant ontzorgen door het hele traject uit handen te nemen.

Topkwaliteit laadpaal met een strak design

Laadpalen van Klimaatnl zijn van topkwaliteit en hebben bovendien een strak design. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u om uw situatie door te nemen en met u tot de best mogelijke oplossing te komen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
We bieden laadoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook voor complete wooncomplexen en VVE’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Laadpalen voor elk pand

Bij de installatie van uw laadpaal adviseren we u om te werken met een erkend laadpaalexpert. Onze laadpaalinstallateur kan u goed adviseren zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt. We hebben ervaring met het plaatsen voor laadpalen voor alle automerken en ontzorgen u volledig. Van levering tot installatie. We bieden laadpalen welke geschikt zijn voor alle soorten elektrische auto’s en voor elke situatie. De beste keus voor als u thuis of op het werk een laadpunt nodig heeft.

Thuis of zakelijk laden

Rijdt u al een elektrische auto of bent u dat van plan? Dan is een laadpaal op de zaak of bij u thuis een voordelige keuze. U laad dan tegen een lager tarief ten opzichte van de publieke laadpalen of bij tank- laadstations.

Neem direct contact op en laat u gratis adviseren door een specialist.

We adviseren u graag over de laadpaalmogelijkheden voor uw situatie. Vraag direct meer informatie aan voor gratis advies van een specialist.

Meer weten?

We adviseren u graag over de voordelen.
en spreek direct met de laadpaalexpert.

Proftiteer van de vele voordelen…

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Vraag in 1 minuut een vrijblijvende offerte of meer informatie aan. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keus maakt voor uw situatie, geven graag persoonlijk advies op maat. Neem daarom gelijk contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

en spreek direct met de laadpaalexpert of vul onderstaand contactformulier in.

Aanvraag- / informatieformulier Klimaatnl